Jump to content

Mag continues to drop...


Optimusprime3605
 Share

Recommended Posts

Been having to dose more and more mag, as of late. Been dosing 2ml of Tech M daily. When doing so, mag, pretty much stays put at 1400. Calc at 460, Alk at 8.4.

 

This morning, mag was at 1350ish.

 

Is this normal? Kinda normal (I hope)?

 

Any input would be greatly appreciated... Thanks!

 

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Very normal, I was adding 15 mil a day when tank was up and running

Thanks Brian!

I thought, I may have been adding too much and may have been disrupting the balance, which in fact, I have to continually add to maintain balance.

15ml a day? I feel better now, lol.

Thanks again, Brian, for all the help and advice!

 

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

I was just having this issue and it ended up being because my red sea mag test kit was old. I switched to a new bottle of reagent and voila. It was frustrating because I had been adding a lot of tech m to combat briopsis.

Definitely, an old test kit giving false results would be frustrating! In my case, I tested with red sea and also with salifert (brand new) and both gave pretty much identical results. So, I figure it's not my test kits but my corals consuming mag.

Thanks youcallmenny!

 

Sent from my HTC6525LVW using Tapatalk

Edited by Optimusprime3605
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...