Jump to content

Help with CA sol. valve...


reefgeek84
 Share

Recommended Posts

By the looks of the pic that allen head bolt looks like its stripped a little. Has someone opened that up to repair it? I have the same reg and it doesnt look like that. Can that be tightened. It shouldnt be leaking from there like Jody said. Later Ryan

Link to comment
Share on other sites

Try some teflon tape on those threads, that should stop it.

 

Whats the issue with the pump on the reactor?

 

There is a cover piece on the inlet side, that surrounds the inlet pipe, when that is locked into position it only spins every few seconds, like it is to tight...if I undo the piece and pull it slightly out it works like a champ. if I unplug it and plug back in, it will not work until i unlock that piece and and pull it out slightly . I know this is not an issue with their pump, because I have a big version of the same pump on my skimmer and there is not that issue at all...So I am waiting to hear back from Joel on what I should do...

Link to comment
Share on other sites

Got your lights and picked up dual blues for myself. That red looks like it will definately brighten it up quite well just in time for Christmas! Those block ends are 5/8" and it comes with velcro if you trust that above the tank...I don't....so screw it, literally!

Oh, and he sold his reef tank to an employee so it was long gone for viewing :(

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...