Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'identify'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Events
    • Meetings and Events
    • Grow Outs, Group Buys, and Competitions
  • Main Category
    • General Discussion
    • Introduce Yourself
    • Show Off / POTM
    • Tank Threads
    • Out of Bounds
  • Educational
  • PNWMAS Members
  • Specialized Discussions
    • Forum FAQ
    • SPS
    • Tanks for Teachers
    • LPS
    • Suggestion Box
    • Softies
    • TFT Classifieds
    • Fish
    • Discovery and Educational
    • Inverts
    • Share the Love
    • Clams
    • Reef Chemistry
    • Equipment
    • D.I.Y
    • EMERGENCY FORUM
  • Sponsors
    • All Things Aquariums
    • Aquabiomics
    • Avast Marine Works
    • Barrier Reef Aquariums
    • Bulk Reef Supply
    • Cobalt Aquatics
    • Coral Magazine
    • Cuttle Fish And Corals
    • Golden Basket
    • Jellyfish Art
    • Marine Depot
    • MASNA
    • Moloko
    • Pacific Island Aquatics
    • Paradise Coral
    • Reefi-Labs
    • Rod's Food
    • Santa Monica Filtration
    • Seahorse
    • The Premium Aquarium - Salem
    • The ReefBox
    • Upscales Fish & Reptile
  • Buy/Sell/Trade
    • Member/Vendor Feedback
    • Classified Threads
    • Want to Buy / Trade
    • Non-Reef Classifieds

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests


Tank Build Thread


Biography


Location


Interests


Occupation

Found 2 results

  1. I recently bought a used tank with some livestock. Included was an nem the previous owner called a carpet anemone, but I'm not so sure. The blue tips are a photo artifact.
  2. So this really odd thing is happening, I have about 30ish separate zoa/paly colonies in my tank and they are all doing very well except for one variety, I have rastas in two places, a colony on the frag rack and one on the zoa garden I put together. Both of them have shrunken polyps, not closed but just very shrunken polyps, and I just have no idea why they are shrinking, especially when both of them are doing the same thing and none of the other 29 varieties are having issues... Any thoughts/experiences?
×
×
  • Create New...