Jump to content
Lexinverts

Lexinverts' Red Sea Max reef tanks

Recommended Posts

1 hour ago, Lexinverts said:

Tank RESET time!

I'm going to fill this tank with millies in about 6 weeks.

I'm also trying something different with fish. Got Goldflake angels from Colby. So far, they seem like really good algae eaters.

nUbgDaj.jpg

 

Love the gold flake angels. Hopefully they don’t acquire a taste for milliapora as well as algae!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Looks cool? Where did you get your starter pod cultures?

Share this post


Link to post
Share on other sites

GVtOHZgU18zucSelPRANZ8XcICPExpxNjQ7bTGlj

@badxgillen took this picture of my seahorse tank and my harlequin shrimp while taking care of my tanks. Nice shot, Robert!

  • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

In what is probably a huge understatement, I can say that I am very fortunate to be able to come home from 2 months away and think my tanks look better than when I left.

Thanks @badxgillen, you rock!

  • Like 4

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 hours ago, Lexinverts said:

In what is probably a huge understatement, I can say that I am very fortunate to be able to come home from 2 months away and think my tanks look better than when I left.

Thanks @badxgillen, you rock!

Pics :popcorn:

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/11/2018 at 5:30 PM, spectra said:

Pics :popcorn:

Can you see the pics now? I've been trying to figure out how to use Google Photos to host my forum pictures, and I think I finally got it to work.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, Lexinverts said:

Can you see the pics now? I've been trying to figure out how to use Google Photos to host my forum pictures, and I think I finally got it to work.

I can't see them. 😞 

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Flashy Fins said:

I can't see them. 😞 

Nor can I 🙁  Using Safari as a browser (yeah, I know...)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
8 hours ago, youcallmenny said:

Yea they're working now.  Looks great! 

What browser are you using, Greg?

Share this post


Link to post
Share on other sites
5 hours ago, Flashy Fins said:

I can't see them. 😞 

Oh, nuts! Back to the drawing board.

Share this post


Link to post
Share on other sites
4 hours ago, albertareef said:

Nor can I 🙁  Using Safari as a browser (yeah, I know...)

Weird... I can see them in Safari, Mozilla, and Chrome. I wonder if you have to be logged into Google in order to see Google photos.

Share this post


Link to post
Share on other sites
24 minutes ago, Lexinverts said:

Weird... I can see them in Safari, Mozilla, and Chrome. I wonder if you have to be logged into Google in order to see Google photos.

Have you looked at the sharing settings on your images?  It's probably not allowing public access.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm using Firefox and am signed into google, so I agree, likely related to privacy settings.  You can attach images directly on the forum now, which might be easier.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
14 hours ago, Lexinverts said:

What browser are you using, Greg?

Chrome mobile. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Lexinverts said:

I'll try that again...

tfqzGDN.jpg

hQFkHm9.jpg

pyX6KpJ.jpg

rjTKPQf.jpg

uNrzY1z.jpg

LXibEbk.jpg

Works!  Looking good Andy!

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 hours ago, Lexinverts said:

rjTKPQf.jpg

uNrzY1z.jpg

Yay, I can see them! Especially love these two pics - such vividly colored, healthy corals! 😍

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×